Ervaringen van cliënten

Psycholoog Zeist - Psycholoog Nynke

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk gedeeld hebben. Zo krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Zeist – Nynke

5 / 5 sterren –
“Nynke Neijzen heeft mij begeleid tijdens mijn traject. Nynke is zeer professioneel: ze heeft veel kennis en methodieken tot haar beschikking waarmee ze mensen met uiteenlopende klachten of doelen kan helpen.

Daarnaast is Nynke een prettig en warm persoon die de goede vragen stelt. Ze is oprecht betrokken. Dit alles tezamen maakte het voor mij makkelijk om me open en kwetsbaar op te stellen waardoor ik me ook echt liet helpen. Ze maakt je niet afhankelijk en leert je zo snel mogelijk “op eigen benen” te staan.”Psycholoog Zeist – Nynke

5 / 5 sterren –
“Ik heb het geluk gehad dat ik vrij snel in mijn zoektocht naar professionele hulp in de praktijk van Nynke Neijzen terecht kwam. Ik heb een zeer hoopvol proces met haar doorlopen.

Haar stijl van begeleiden kan ik het best omschrijven als persoonlijk, warm, betrokken, open, nuchter, daadkrachtig, sensitief en toegewijd.

Ik had me als jonge vrouw geen betere therapeut kunnen wensen die mij begeleide in mijn weg naar heling en volwassen worden. Wat Nynke voor mij betekent heeft draag ik de rest van mijn leven bij mij als een heel kostbaar geschenk.

Ik kwam in haar praktijk als een 21-jarig in elkaar gedoken vogeltje, bang, verdriet en boos door mijn jeugdtrauma’s. Door haar heb ik leren vertrouwen op mezelf en de wereld, kan ik de mooie dingen in het leven weer zien, kom ik steeds meer tot mijn authentieke kern en ben ik in staat om een mooi leven op te bouwen voor mezelf.

Een leven dat misschien wel gevormd is door mijn achtergrond maar waarbij het zeker niet allesbepalend is voor mijn vermogen om gelukkig te zijn en liefde te geven en te ontvangen!

Vaak nog denk ik als ik met iets worstel: ‘wat zou Nynke nu tegen me zeggen?’ en die vraag alleen al stelt me gerust. Nynke is een therapeut maar op de eerste plaats mens en zo benadert ze je ook. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen!”Psycholoog Zeist – Nynke

5 / 5 sterren –
“Nynke is een zeer ervaren maar vooral zeer betrokken therapeute, maar vooral mens!

Zeer kundig wist zij keer op keer bij mij de juiste snaar te raken en mij zelf te laten ontdekken waar “de knoop” zat.

Niet alleen mij, maar ook mijn kinderen heeft ze bijzonder goed begeleid in hun persoonlijk proces en bewustwording.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Psycholoog Zeist Ervaringen van cliënten
Nynke is een prettig en warm persoon die de goede vragen stelt. Ze is oprecht betrokken ...
Psycholoog Zeist Psycholoog Zeist
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-scag
psycholoog zeist Psycholoog Zeist
Harmonielaan 25
3704 HG Zeist
Top